15. februar 2018: SDF til de tyrkiske soldater, der er tvunget i krig i Afrin: Vi tilbyder dig asyl!

SDF tilbyder nu amnesti for enhver, der er tvunget til at deltage i krigen mod Afrin på Tyrkiets side.

Tyrkiet har sørget for så vidt muligt at sætte tidligere Islamisk Stat-tilhængere og lejesoldater med tilknytning til især til Al Qaeda og andre Jihadistiske grupper, ind forrest ved angrebet på Afrin, for at mindske tabet af tyrkiske soldater. Men de tyrkiske soldater er alligevel meget udsat, når områder skal fastholdes med kampvogne og andet tungt udstyr.

Denne situation har De Syriske Demokratiske Styrker (SDF) besluttet at forholde sig aktivt til. De har i et opråb til den tyrkiske hær og de tilknyttede bander givet tilsagn om, at “De syriske demokratiske styrker yder garanti for din sikkerhed. Så benyt denne mulighed og overgiv dig til vores styrker, inden du når et stadium, hvor du hvor du kommer til at fortryde det forgæves. “. Garantien omfatter en sikkerhed for soldater, der er blevet tvunget til at deltage i krigen, hvad enten det er fra den tyrkiske her, eller fra de tilknyttede bander.

Erklæringen, der er udsendt af SDFs øverstbefalende ledelse, lyder sådan:

“De, der ikke vil have deres hænder tilsølet af blod, vil være sikre hos ​​os. Det gælder soldater, der er tvunget og drevet ind i denne krig, som ikke er deres krig og syrere, der er blevet tvunget til at være brændstof til en krig, som de ikke har nogen tilknytning til.

De syriske demokratiske styrker, der består af alle syriske befolkningsgrupper, og som du har set på alle dens kamppladser, har været den dødbringende pil mod terror og et sikkert skjold for det syriske folk. SDF har genoprettet håbet om genforeningen af ​​Syrien efter krigen. Det er en garanti for en sikker fremtid for syrerne uden at skabe forskelle mellem dem.

Som øverstbefalende for de syriske demokratiske styrker bekræfter vi overfor jer, at vi ikke er fjendtlige mod nogen, men at vi forsvarer os selv inden for Syrien og ikke udgør en trussel mod nogen, men at vore styrker tværtimod kæmper mod de elementer, der udgør en fare for folket, for landet og for naboerne.

Vores styrker har modtaget oplysninger om, at du er blevet tvunget ind i denne krig. Derfor opfordrer vores styrker dig til at overgive dig til det nærmeste punkt for vores styrker i de nærmeste kontaktlinjer, hvor du ser en chance og hvor spioner på slagmarken ikke kan opdage dig og skyde dig bagfra, og overgive dig til vores styrker for at undgå farer og undgå at blive brændstof til krig.

De syriske demokratiske styrker yder garanti for din sikkerhed, så udnyt denne mulighed og overgiv dig til vores styrker, inden du når et stadium, hvor du fortryder og hvor fortrydelsen er forgæves. 

Kilde:

Anonymous, 2018; SDF calls on Turkish army and affiliated gangs to surrender. ANHA, 26 jan. 2018